Exposeren

“Let’s face these walls”

Expose my little angels

Exposeren

Prijs in overleg

“Let’s face these walls”

  • Diverse exposities mogelijk gedurende het hele jaar. (aaneengesloten periode max. 4 maanden)
  • Solo- en of groepsexposities bij galeries, hotels, creatieve hotspots, openbare ruimtes etc.
  • Projecten op locatie
  • Kunst als visitekaartje voor uw bedrijf
  • Ophang service
  • Vrijblijvend portfolio gesprek en/of kunstadvies op maat

Face these walls

Exposeer met mij

In mijn portfolio zijn al mijn werken online te bekijken, maar nog leuker is het om mijn werk te kunnen exposeren en in het echt te laten zien. Pas dan is er interactie met het publiek, kan men echt een goed beeld krijgen van mijn werk, het materiaalgebruik, de 3d technieken waarmee ik werk, de intensiteit van de kleuren en bijv. de formaten. Een galerie is hiervoor een uitstekende plek. Gedurende het hele jaar exposeer ik op diverse plekken in binnen- en buitenland en vind ik het leuk om nieuwe galeries en interessante locaties te ontdekken waar ik mijn werk kan tentoonstellen. Uiteraard wil ik zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, inspireren met mijn werk.

Kunst als visitekaartje voor uw bedrijf?

Kunst maakt creativiteit los en kan mensen inspireren. Het kan rust en ontspanning creëren in een ruimte, maar ook een aanknopingspunt geven voor een gesprek. Heeft u als bedrijf of organisatie genoeg van saaie werk- en/of leefruimtes? Ik help u graag de ruimte her in te richten tot een inspiratievolle plek. Dit kan voor een tijdelijke expositie of een permanente collectie wanneer u kunst wilt aankopen.

Organiseren

Als u een expositie wilt organiseren in een specifiek thema of voor een bepaald project, dan denk ik graag met u mee. Zo is het altijd interessant om te zien hoe kunstwerken van diverse kunstenaars met elkaar in verbinding en interactie kunnen komen.
Afhankelijk van de grootte van de expositie kunnen we de ruimte inrichten als een solo-expositie, of als groepsexpositie in combinatie met kunstenaars uit uw eigen en/of mijn netwerk. Samenwerkingen aangaan met jonge/beginnende kunstenaars heeft me altijd aangetrokken, dus wellicht kunnen we samen een mooie expositie opzetten.

In verband met wisselende exposities kan ik maximaal 4 maanden aaneengesloten exposeren.

Herkent u zich in onderstaande?

• U heeft een galerie waar beeldende kunst goed tot zijn recht komt en mijn werk spreekt u aan
• U heeft een bedrijf, hotel/restaurant, creatieve hotspot of andere openbare ruimte met een geschikte plek om te exposeren, waar u bijpassende kunstwerken voor zoekt
• U wilt een ruimte herinrichten en zoekt daarvoor een creatieve sparringpartner
• U heeft een interessant project dat aansluit bij het thema van mijn kunst

Ik kom graag vrijblijvend langs met mijn portfolio om kennis met u te maken.

Referenties


Wie wil het kind niet in zichzelf herkennen?!

Het werk van Tabitha verrast. De kinderportretten doen in eerste instantie lieflijk aan. Als je goed kijkt zie je ook een diepere betekenis. Tabitha werkt vernieuwend, gebruikmakend van gemengde technieken.

Ik heb als galeriehoudster Tabitha leren kennen als een energieke, spontane, creatieve professional.

Sinds kort ben ik ook eigenaar van één van haar werken: “Mirror mirror on the wall…..”. Dit kunstwerk kreeg ik voor mijn 50ste verjaardag. Voor mij heeft het een dubbele betekenis: “Mirror mirror on the wall, you are the prettiest birthdaygirl of all”, maar daar naast ook “kijk naar jezelf en begin bij jezelf”.

Mirande Waterlaat
Mirande Waterlaat

Tabitha Sluis heeft voor onze “Mondriaan” expositie drie prachtige werken gemaakt. In haar werk is de essentie van de vreugde en kwetsbaarheid van een kind te zien. De strakke lijnvoering van Mondriaan heeft zij treffend gecombineerd met zachte materialen en de speelsheid van een kind.

Ik heb als galeriehoudster met Tabitha als kunstenaar zeer prettig samengewerkt. Zij is een prettig en toegankelijk mens met een actieve communicatieve houding naar potentiële klanten toe en die zoekt naar mogelijkheden en oplossingen.

Galerie Heechsicht
Galerie Heechsicht

Tabitha is een kunstenares die niet alleen continue verwondering oproept maar ook steeds de uitdaging opzoekt en blijft verassen. Daarnaast bezit ze een kwaliteit die niet alle kunstenaars gegeven is en dat is organiseren. Ze levert werk niet alleen -ver van te voren- maar ook uiterst professioneel aan. De eerste keer dat we met haar werkte heeft ze zelfs in haar enthousiasme de expositie mee ingericht. We zijn niet alleen steeds weer betoverd door de combinaties aan materialen in haar werken, maar ook door haar veelzijdige persoonlijkheid. We hebben al bijna vanaf het begin het genoegen met haar te mogen werken en haar werk aan het publiek te tonen en ze voelt dan ook als deel van onze ‘familie’.

Met veel plezier hebben wij het werk van Tabitha Sluis geëxposeerd. Haar kinderportretten hebben een diepere laag, dan de kijker in eerste instantie ziet. Bij langer kijken komen allerlei emoties boven. De kijker legt een verbinding met de eigen kindertijd, of ziet in het schilderij dingen die eigen (klein) kinderen doen en ervaren. Tabitha past verschillende materialen en technieken toe, die samen een prachtig, boeiend geheel vormen.

De eerste keer dat ik het werk van Tabitha zag, bekeek ik het van een afstand, zo’n 3 meter. Een meisje, zittend, met een vlinder op haar hand, een schilderij…. Alleen, dat was het dus níet! Namelijk, hoe dichterbij ik bij het werk kwam, hoe meer reliëf ik begon te zien: het gras dat met verf aangebracht leek, bleek minutieus aangebrachte stof te zijn. De vlinder op het doek was van metaal en het rokje van het meisje van echt kledingmateriaal! Hoe langer ik keek, hoe meer details ik zag en hoe meer ik me ging afvragen hoe ze zich zo precies op het snijvlak van 2-D en 3-D kan bewegen.
Ook de mimiek op de gezichten van de kinderen vind ik bijzonder: zo precies en treffend. En elke keer exact passend binnen de setting die ze neerzet, de typisch kinderlijke momenten die we allemaal kennen.
Ik was zo geraakt door Tabitha’s werk, dat ik graag met haar wilde samenwerken. In 2014 hebben we daadwerkelijk besloten samen te werken en sindsdien vertegenwoordig ik Tabitha.

Jerry Mac Donald
Jerry Mac Donald
Jerry Mac Donald Art

Tabitha heb ik leren kennen als collega BV op Schoonoord Doorn, een school voor VMBO, KB en TL-niveau. Naast de gebruikelijke collegiale samenwerking hebben wij de school en leerlingen laten deelnemen aan de jaarlijkse Kunstroute Maarn Doorn. Een weekend langs ateliers en onze school. Wij combineerden het werk van leerlingen met werk van professionele kunstenaars in deze tentoonstelling. Het organisatie talent van Tabitha en het brede netwerk van jonge kunstenaars speelden hierbij een voorname rol.
Tabitha maakt bijzonder werk. De kinderportretten hebben de schijn van een realistische eenvoud, maar bij nadere beschouwing geven het materiaal gebruik en de compositie het werk een bijzondere diepgang. Soms vervreemding, soms een sprookjesachtige sfeer. Haar opdrachtgevers zijn altijd uiterst tevreden. Door de vele opdrachten heeft Tabitha haar baan als docent opgegeven om zich volledig op haar kunstenaarschap te concentreren. Ik wens haar heel veel succes en beveel haar van harte bij u aan.

Henk Rouwendal
Henk Rouwendal
Cultuurcoördinator OSGS | Doorn

Tabitha ken ik als een kunstenaar die met hart en ziel werkt. Uitdagingen aangaan en nieuwe dingen opzoekend. Erg leuk om met haar de try out voor draagbare kunst te doen en samen te kijken hoe verder hiermee te kunnen.
Ook zakelijk is ze een goede gesprekspartner, is goed op de hoogte van de diverse zaken die belangrijk zijn in de kunstwereld en daar omheen.

Marjolein van Zummeren
Marjolein van Zummeren

Tabitha Sluis heeft in de zomer van 2015 geëxposeerd in onze galerie. Wij leerden haar kennen als een gedreven kunstenares met hart voor haar werk. Tijdens de expositie werden veel bezoekers getrokken door haar werk. Op momenten dat zij aanwezig was in de galerie heeft ze geïnteresseerde bezoekers nog op enthousiaste wijze uitleg gegeven over haar werk.

Wij kijken terug op een fijne en professionele samenwerking met Tabitha.

Team Galerie Pouloeuff

Tabitha heb ik jaren geleden leren kennen. Ze was nog erg jong, maar een keiharde werker, vol energie.
Na geëxposeerd te hebben bij het bedrijf waar ik werk, bood ze aan daar zelf een expositie te organiseren om samen met nog vier kunstenaars hun werk te laten zien. Het werk van de deelnemers was zeer divers, desondanks slaagde Tabitha erin hiervan een coherent geheel te maken.

Er volgde een geslaagde, door haar georganiseerde, opening!

Tabitha Sluis heeft mij met haar prachtige kunstwerk geïnspireerd bij mijn uitleg over ‘terug in de tijd’ die ik geef tijdens de cursus leefblind1:

Wat gebeurt er als een kinesioloog de cliënt mag begeleiden, om met het onderwerp ‘terug te gaan in de tijd’?

Door daar energie in beweging te zetten, zet de cliënt een transformatie proces in gang. Rupsen die zich niet verder hebben kunnen ontwikkelen, gaan zich door ontwikkelen tot vlinders. En de rupsen die zich al doorontwikkeld hadden tot vlinders, maar vast zaten in die tijd, komen vrij. Plaatjes die de cliënt had over dat onderwerp veranderen, hij/zij krijgt meer ruimte, vrijheid, keuze,.. om te zijn wie hij/zij diep van binnen is. Ik zeg dan: “Nodig je rupsen uit om te transformeren en leidt je vlinders de weg naar een vrij leven! Zo verander je dromen en verlangens in doelen en voldoening. Geef je dromen de kans zich te ontpoppen en uit te vliegen….”

Terug in de tijd is dus iets wonderlijks wat je als kinesioloog samen met je cliënt mag beleven.
Dank je wel Tabitha, dat je met zo’n prachtig kunstwerk mij helpt, om mijn visie over ‘terug in de tijd’ in woorden om te zetten en mijn cursisten bij mijn woorden een mooi beeld te geven.

Ik hoop nog vaak op deze manier inspiratie uit jouw werk te mogen halen. Dus ga vooral door met je schitterende werk! Ik hou je in de gaten ;-)

Heel veel liefs van Inge Burgerhof

Ik heb Tabitha leren kennen als een spontane en zeer creatieve collega op onze school. Ook in het organiseren van onze dagjes op school kwam haar creativiteit en organisatietalent naar boven. Voor haar inzet met een uitgebreide trip en 4-delig programma naar Antwerpen heeft ze zelfs een pluim van de baas gekregen. Een geweldig mens met veel talent en die prachtige schilderijen maakt! Top!

Marian van der Maat
Marian van der Maat
Organisator feestcommissie | OSGS

Interesse in een expositie of om samen te werken? Neem dan contact op met mij!

Studio

Okster 76

               9302 CG Roden

Copyright Tabitha Sluis