Eigen kinderportret op maat

“Memories are special moments that tell our story…..so what’s your story?”

Eigen (kinder)portret op maat

500 vanaf

“Memories are special moments that tell our story…..so what’s your story?”

  • Uniek (kinder)portret op maat
  • Op basis van een foto. Indien gewenst kunnen we deze samen maken.
  • Verschillende formaten mogelijk
  • Tekening (inclusief lijst) of Canvas 3d doek
  • Wilt u meerdere kinderen laten portretteren? Geen probleem! tegen een meerprijs kunnen er diverse kinderen op 1 tekening of doek afgebeeld worden
  • Het kunstwerk wordt persoonlijk afgeleverd

Werk in opdracht

Maatwerk

Wilt u een portret laten maken van uw kind(eren), kleinkind(eren), neefjes of nichtjes of heeft u een dierbare kinderfoto die vraagt om gezien te worden? Graag vervaardig ik een uniek portret of leg ik een mooie herinnering voor u vast. Een opdracht met een specifiek thema is uiteraard ook mogelijk. Een bijzondere gebeurtenis vastleggen van een alledaags moment, een vrije of expressieve uiting van het kind of juist verstilde moment, is datgene wat me intrigeert in m’n werk. De eigenheid en het karakter van het kind staan voor mij centraal.

Werkwijze

In een eerste kennismakingsgesprek, in mijn atelier of bij u thuis, wordt meestal al snel duidelijk hoe het schilderij er ongeveer uit moet gaan zien. Ik start vaak met een oriëntatie voor het uitzoeken van een geschikte foto. Ik werk niet naar een live model, omdat poseren vaak erg vermoeiend is voor kinderen en ik doorgaans toch eerder op zoek ben naar een bepaalde houding, blik of uitdrukking. Foto’s zijn hier geschikter voor en aan de hand van de samen uitgekozen foto, maak ik het portret.
Daarna maken we keuzes over het formaat, techniek (canvas of tekening in lijst), compositie, kleuren of bijv. de invulling van de achtergrond en/of het te besteden budget. In overleg kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Soms kan dit betekenen dat de situatie zich leent om zelf een nieuwe foto te maken of door mij te laten maken.
Deze eerste fase geeft al een hoop voorpret, waarna het echte werk kan gaan beginnen. Dit kan enkele weken in beslag nemen. Op dit moment heb ik een wachtlijst, dus houdt u daar rekening mee.
Als het werk af is kom ik het graag persoonlijk bij u afleveren, tenzij anders gewenst.

“You make my heart sing,
You make my heart smile
I hope to see you again,
once in a while”

Tabitha Sluis

Onderstaand overzicht geeft een prijsindicatie, afhankelijk van het formaat en de techniek.

Gemengde techniek op papier in opdracht:

23 x 23 cm
450 euro (incl btw en lijst)
18 x 24 cm
450 euro (incl btw en lijst)
32 x 42 cm
575 euro (incl btw en lijst)
51 x 51cm
850/1000 euro (incl btw en lijst)

 
Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op het afbeelden van 1 kind. Voor elk extra kind geldt een meerprijs van 150 euro.

Gemengde techniek op canvas:

50 x 60 cm
1025 euro incl btw
90 x 90 cm
2500 euro incl btw
120 x 100 cm
2500 euro incl btw

 
Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op het afbeelden van 1 kind. Voor elk extra kind geldt een meerprijs van 750 euro

Portretten in opdracht zijn maatwerk en kunnen dus afgestemd worden op uw wensen en afwijken van bovenstaande prijzen. Indien gewenst kunnen we het kunstwerk afstemmen op uw budget.

“Het is zó mooi geworden dat mijn zoontje (6jr) zichzelf ging zoenen. Mijn dochter keek in opperste verwondering naar haar paardje. “

Hermanja Hage-Kok

Referenties

Na jarenlang fan te zijn van Tabitha Sluis, heb ik dan eindelijk een echte 'Sluis' voor aan de muur! Een mooi en bijzonder werk met een symbolische betekenis. Titel: "Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning how to dance in the rain". Ik wilde dit idee heel graag in een kunstwerk en in een paar korte gesprekken over de boodschap van het werk, het idee erachter en de details die ik er in wilde, is Tabitha aan de slag gegaan. Tussendoor heeft ze gecheckt of ik bepaalde stoffen en kleuren mooi vond. Het was heel fijn dat ik in dat proces nog e.e.a. kon aangeven. Ze heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan en heeft de boodschap en de emotie heel mooi in een schilderij kunnen vastleggen. Het is een mooi, speels, vrolijk, licht, vrij en bijzonder kunstwerk geworden waar ik heel lang van zal genieten!

@Tabitha Sluis: dank je dat je dit bijzondere werk hebt gemaakt en bedankt voor de fijne samenwerking!

Rianne Jahja
Rianne Jahja
Nieuwegein

Vanaf het eerste contact met Tabitha wist ik dat het een bijzonder kunstwerk zou worden van onze 2 kinderen. Tijdens het proces hebben we meermalen prettig contact gehad, en is Tabitha ook bij ons op bezoek geweest om kennis te maken met ons en de kinderen - en foto's te maken. Het blijkt toch niet zo makkelijk om 2 jongens tegelijk perfect op de foto te hebben, maar gelukkig kreeg Tabitha het voor elkaar om van twee foto's één voorbeeld te maken. Een zeer prettige en professionele ervaring.

Vanuit de foto's en onze ideeën heeft zij een erg mooie opzet bedacht voor het kunstwerk, waar wij gelijk erg gecharmeerd van waren. Toen zij enige tijd erna met het voorstel kwam om naast tekening en gemengde techniek ook een foto van ons huis toe te voegen kwam alles voor ons samen. En was het eindresultaat nog mooier dan wij hoopten!

Het kunstwerk heeft een prominente plek in huis, en krijgt veel aandacht van bezoekers. En de jongens? Die kijken er elke dag een keer naar en roepen dan "dat zijn wij!".

Rick de Jong & Christine Sybrandy
Rick de Jong & Christine Sybrandy
Utrecht

We wilden heel graag een schilderij of tekening van onze kinderen. Na wat zoekwerk op internet kwam ik een werk van Tabitha tegen en we waren meteen onder de indruk van haar stijl. Heel puur en echt.

Het proces met Tabitha vond ik erg speciaal. Een eerste kennismaking via de telefoon, uitleg over hoe ze werkt en vervolgens een opdracht voor ons: een mooie foto van de twee. Tabitha is naar ons huis gekomen zodat we samen een keuze konden maken in de selectie. Het leuke was dat ze ook toen met de kinderen (2 en 5) heeft kennis gemaakt, gekletst en de dynamiek van die twee vervolgens ook heeft kunnen vangen in het werk.

We zijn er nog elke dag blij mee.

Kim Kiszelnik
Kim Kiszelnik
Utrecht

Vorig jaar vroeg ik Tabitha om een werk te maken voor mijn jarige man.

Na even zoeken werd dat een werk op basis van de foto waarin de kindjes zoet bij elkaar liggen. Tabitha gaf daar haar eigen sprookjesachtige draai aan. Zo mooi hoe het paardje in 3D het werk uit komt en hoe mijn zoontjes getekende hand op het stof ligt. Een unieke combi van stijlen en materialen.

Het is zó mooi geworden dat mijn zoontje (6jr) zichzelf ging zoenen. Mijn dochter keek in opperste verwondering naar haar paardje. Tabitha, veel dank. 't Was veel werk, maar oh oh oh wat genieten wij ervan!

Je hebt zo goed de essentie van onze kinderen weergegeven. Ze zijn er echt in het schilderij en aanwezig in de kamer. Wat een goed en mooi moment qua leeftijd (4 en 6 jaar) om ze op het doek vast te leggen: zo onbevangen, zo onschuldig. Elke dag kijk ik er naar!

Het is leuk om de reacties van andere mensen te horen. Vriendjes en vriendinnetjes voelen zich heel erg aangetrokken tot de ijsjes! Het leuke van je kunstwerk is, dat het ook mogelijk is om niet alleen te kijken, maar ook te voelen.

We zijn er ontzettend blij mee!

Nicole Lolkema
Nicole Lolkema
Driebergen-Zeist

‘Toen ik Tabitha vroeg om foto's te maken voor een groot Tango-project (Tango la Haya festival), ging ze er blind en met alle honderd procent voor.
Met - letterlijk - blaren op de vingers van enthousiasme, wist zij prachtige kwetsbare momenten vast te leggen. Bescheiden en geconcentreerd, maar ook leergierig en steeds zoekend naar het hoogst haalbare.
Ze is tevens een sociaal talent, en kan gemakkelijk mensen aan zich binden op een positieve manier.’

Pauline Veenstra
Pauline Veenstra
Lucent danstheater | Den Haag

Wat een eer hadden wij dat Tabitha Sluis ons geboortekaartje wilde ontwerpen voor onze dochter Leija. Haar werken zijn om bij weg te dromen en precies die dromerige sfeer zochten we voor ons geboortekaartje. Voor iedereen herkenbaar en prachtig om naar te kijken.

Het maken van een geschikte foto vonden we lastig zo kort na de geboorte, dus heeft Marry Linke, een vriendin van Tabitha uit Hoorn, mooie foto's gemaakt die zijn gebruikt voor het ontwerp. Uiteindelijk hebben we de oorspronkelijke tekening van het ontwerp ook prachtig ingelijst gekregen. Inmiddels is onze meid al flink gegroeid, maar kijken nog steeds met plezier terug naar Tabitha's werk.

Boy Blokdijk
Boy Blokdijk
Hoorn

Tabitha ken ik van de middelbare school. Via Facebook konden we elkaar blijven volgen. Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en voor de babykamer wilden mijn vriend ik graag een mooie muurschildering van Winnie de Pooh en zijn vriendjes. Zodoende plaatsten we een oproep op FB. en o.a. Tabitha reageerde op onze oproep. Omdat ik Tabitha kende van vroeger en wist dat ze super mooie kunstwerken maakte, voelde ik al snel dat Tabitha degene was voor deze opdracht. Na telefonisch en e-mail contact wist ik het zeker. Het voelde vertrouwd.

Tabitha heeft een muurschildering voor ons gemaakt wat nog mooier is geworden dan wij hadden gehoopt. Tabitha heeft oog voor detail en heeft de muurschildering tot in perfectie geschilderd, geweldig! Er zitten heel wat uren in de muurschildering, maar ook veel passie en plezier en dat zie je duidelijk terug in dit kunstwerk. Wij genieten ontzettend van de muurschildering en kijken er elke dag even naar, wat een betoverend plaatje.

De dagen dat Tabitha bij ons heeft geschilderd waren ook nog eens erg gezellig. Tabitha is een lief, warm en oprecht persoon.
Wij raden Tabitha 1000% aan!

Anoniem
Anoniem
Hoorn

Ik ben altijd op zoek naar een leuk presentje voor mijn cliënten met de feestdagen. Dit als dank voor hun trouwe bezoek aan mijn praktijk. Het kost best wel moeite om steeds weer iets leuks te verzinnen. Maar bij Tabitha heb ik gevonden wat ik zocht.

Prachtige kunstkaarten van haar bijzondere kinderportretten.
En alweer voor het tweede jaar. Dit, omdat mijn cliënten deze kaarten met prachtige kindjes enorm waarderen.

Bedankt Tabitha, voor de snelle en goede afhandeling van de bestelling. En voor het leuke contact met jou.
Ik hoop dat je nog heel veel kindjes mag schilderen, in 3D, op jouw eigen bijzondere wijze.

Gerda Sachs
Gerda Sachs
Beaudoux | Benthuizen

Interesse? of een specifieke vraag? Neem dan contact op met mij!

Studio

Okster 76

               9302 CG Roden

Copyright Tabitha Sluis