Bestaand kunstwerk kopen

“If we could see the world through the eyes of children, we would see the magic in everything”

Bestaand kunstwerk kopen

195 vanaf

“If we could see the world through the eyes of children, we would see the magic in everything”

  • Van elk kunstwerk is er 1 uniek exemplaar
  • Diverse werken voor elk budget beschikbaar
  • Tekeningen worden inclusief lijst geleverd
  • Heeft u een mooi werk gezien op de site, maar wilt u het eerst in het echt zien? bezichtiging is mogelijk
  • Het kunstwerk wordt persoonlijk afgeleverd (binnen NL) of kan in de betreffende galerie afgehaald worden. Verzending naar het buitenland is tevens mogelijk

Bent u op zoek naar een kunstwerk voor uzelf of om cadeau te geven?

Dan kunt u bij mij terecht. In mijn portfolio vindt u een uitgebreid overzicht van al mijn kunstwerken. Een groot deel van de werken is inmiddels verkocht. Op de site ziet u welke werken er nog beschikbaar zijn.

Heeft u een werk gezien dat u aanspreekt? Het kan zijn dat dit werk opgenomen is in een expositie. Wellicht een extra leuke mogelijkheid om het werk op een kunstzinnige locatie in het echt te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van het materiaalgebruik, de kleurintensiteit en de afmetingen. Mocht het werk niet in expositie zijn, dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om het werk te bezichtigen in mijn atelier. Uiteraard kan ik ook met het kunstwerk op uw locatie langskomen.

Let me tell you a story

Wanneer kunst voor zichzelf spreekt en verbind.

Vorig jaar zomer had ik een bijzondere ontmoeting. Stilletjes zaten we beiden te genieten van de bedrijvigheid op de Rembrand Art market en de zon die ons verwarmde. De mevrouw die naast me zat was stilletjes, een beetje afstandelijk zelfs, haar mannelijke gezelschap was spraakzamer. We hadden een gesprek over de kunst die we zagen, de broodwinning voor kunstenaars en of het allemaal wel rendabel is. De mevrouw nog steeds zwijgend, totdat ik aan haar vroeg waarin zij zich creatief kon uiten. Dat bleken hairextensions te zijn, een kunst op zich. Ze keek me een moment in stilte aan en maakte een statement dat ze in haar leven maar 1 kunstenaar had ontdekt. Mijn interesse was gewekt. Bijzonder, hoe zou dat kunstwerk eruit zien dacht ik. Op een bijzondere wijze maakte ze een beschrijving. Ze had een portret gezien van een kindermeisje wat haar diep had geraakt. Ze vervolgde, het meisje had twee staartjes, was opgebouwd uit diverse materialen, getekend en ook stof. Even kreeg ik kippenvel….het zou toch niet. Ver van huis, spontaan op een plein naast elkaar beland….nee, het kan toch niet zo zijn dat ze mijn werk beschrijft? Van zovelen kunstenaars zal ze het toch niet over mij hebben? De kunstenaar die zich lang nog geen kunstenaar voelt. Langzaam haal ik een ansichtkaart uit m’n tas, de enige die nog over was. “Onder moeders vleugels”. Voorzichtig schuif ik de kaart naar haar toe en vraag haar enigszins twijfelend: “Bedoel je dit werk?”. Op dat moment raken we beiden in shock. Toch wel dus. Dit kan niet! Daar is dan toch het moment van verbinding. Er komt ruimte voor ontroering, haar zus heeft dit werk gekocht. Beiden voelen ze de diepere essentie van mijn werk. Ik heb er een kunstfan bijgekregen.

Dit is waarom ik kunst wil maken,
Dit is waarom ik mensen wil inspireren.
Dit is waarom ik er op vertrouw dat mijn werken op het juiste moment de juiste ontvanger ontmoeten.
Hopelijk mag ik jou ook verwonderen.

Liefs Tabitha

Prijsoverzicht

Onderstaand overzicht geeft een prijsindicatie, afhankelijk van het formaat en de techniek

!! Atelieruitverkoop !!
Nu tijdelijk 30% korting op alle kunstwerken!
Onderstaande prijzen zijn zonder de korting.

Gemengde techniek op papier vrij werk:

23 x 23 cm
375 euro (incl btw en lijst)
18 x 24 cm
375 euro (incl btw en lijst)
32 x 42 cm
495 euro (incl btw en lijst)
51 x 51cm
795 euro (incl btw en lijst)Gemengde techniek op canvas:

50 x 60 cm
1015 euro incl btw
90 x 90 cm
2500 euro incl btw
120 x 100 cm
2500 euro incl btw

Voor overige vragen of als u interesse heeft in een kunstwerk kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

Wist je dat?

Ik ook speciale giftcard setjes heb gemaakt?

Leuk voor als je iemand wil verrassen met een creatief cadeautje of als je een leuke kunstige kaart wilt versturen. Neem een kijkje in de webshop!

Referenties

Marjolein Buijs
Marjolein Buijs

Tsja, dan zit je in een bepaalde periode in je leven waarin er heel veel verandert en dan loop je tegen zo'n prachtig werk aan waar dat allemaal in zit. Stiekem de angst om een grote sprong in het diepe te wagen, maar wel de zin om het te gaan doen! Klaar in de starthouding, een duik naar het onbekende. Gelukkig weet ik dat in al die onzekerheid en onbekendheid er heel veel lieve familie en vrienden achter me staan die me altijd zullen steunen, mijn lichtpuntjes, wat er ook gebeurt en wat er ook gaat komen. Tabitha, ik vind het keer op keer heel bijzonder hoe jij zo veel gevoel in je werken kan leggen, zeer betoverend en uniek! Hij krijgt een mooi plekje in ons nieuwe huis!

Abraham Ocón Caballero
Abraham Ocón Caballero
Amsterdam

The first time I saw “The tree of life” was at an exhibition from Tabitha, in a Brown bar in Amsterdam, January 2017. I was immediately attracted to it and I didn’t buy it right away because my current work project was just ended and I had no new options at the moment. Yet somehow the artwork gave me the feeling that I was coming from the dark side (the left of the tree) to the bright side of the tree.

And indeed that was what happened after 2 weeks of seeing the artwork, I got a new project, much nicer than the previous one. I indeed moved from the dark side to the bright side. Yet I totally forgot about the paint.

The day Tabitha offered online, I jumped immediately to claim it. I want it in my house, to remind me that always, after dark times, new and much brighter will come.

Frieda Tijs
Frieda Tijs

Het kunstwerk "Cinderella meets Freud at 12 o'clock" trof mij meteen. Het meisjes gezicht lijkt op mijn dochter.
Vooral het contrast tussen het lieve meisje in haar sprookjes jurkje en de stevige skeelers aan haar voeten.
Trek niet je glazen muiltjes aan Cinderella maar stevige stappers als je je prins gaat ontmoeten.
Ik herken dat proces in mijn eigen leven.
Ik geniet elke dag van Cinderella.

Erica de Goeij
Erica de Goeij
Vleuten

In het werk van Tabitha herken ik de natuurlijke nieuwsgierigheid en onbevangenheid van kinderen. Die spreken mij aan; ik werk als leerkracht ook graag met kinderen samen, omdat ze mij met hun onderzoekende houding en schaamteloosheid verrassen. Toen ik het werk 'Free hugs' zaq, was ik meteen verkocht.

Het open gezicht van het meisje raakte mij. Ze keek me echt aan. Herstellende van een periode waarin ik mezelf even kwijt was, had ik dit beeld nodig. Dit meisje doet waar ze voor staat; ze doet wat zij denkt dat in deze situatie goed is. Ze heeft liefde voor zichzelf en kan daarom ook liefde weggeven. Een coach zag het werk en snapte direct waarom ik het aan de muur heb hangen. Hij zei: "Laat het kind in jezelf spreken en heb compassie voor jezelf en voor de wereld." Een mooie boodschap waar ik elke dag aan werk.

Dank je wel Tabitha.

Tabitha Sluis hebben we begin juni in de wachtruimte van de academie van José Gosschalk ontmoet. Omringd door de mooie schilderijen van Medrado, kwam haar liefde voor mediumschap en creativiteit tijdens ons gesprek aan bod. Nieuwsgierig vroeg ik haar of ze ook wat voorbeelden had van haar kunstwerken. Gelijk was ik en later ook mijn man verliefd op haar werk. Ze creëert met zoveel passie en liefde de kinderen op doek. Het ontroerde, maar tevens werd ik hier ook erg blij van. Na thuiskomst Tabitha haar website bezocht en bewonderd. Na 1 nacht slapen besloten we om één van haar kunstwerken te kopen: "How would a child stop the war". Deze hangt nu te stralen met met inmiddels een tweede werk in onze woning. Heel blij mee!

Harry Sluimer
Harry Sluimer
Schiedam

Ik mag mij sinds enkele weken de gelukkige en trotse bezitter noemen van 1 van Tabitha's laatste werken "Twinkle, Twinkle, Little Star.....", dat ook nog een prominente plaats innam bij haar expositie in Eylders.
Toen ik enkele maanden geleden kennismaakte met Tabitha's kunst via haar mooie website, was ik gelijk al geraakt door haar unieke werken, erg knap en mooi gemaakt en ook allemaal werken die vertederen en emoties oproepen.
Het "stars-werk" viel me toen gelijk al op, ook door de tegenstelling van het kleine verwonderde en kwetsbare meisje, kijkend naar de sterrenhemel van het immense universum met z'n 100 miljard sterrenstelsels. Omdat ik ook iets heb met het universum moest ik het daarom wel hebben en heb daar geen seconde spijt van gehad.
Tabitha's werken zijn erg mooi gemaakt en hebben de eigenschap dat ze blijdschap en optimisme uitstralen.
Het "starswerk" heeft een mooie plaats in mijn huiskamer gekregen en krijgt daar de aandacht die het verdient!
Ik kan het alle volgers en fans van Tabitha aanbevelen :
"Koop een kunstwerk van Tabitha en hang het op een plek waar je het dagelijks kunt zien; het geeft je echt positieve energie"!
En bovendien Tabitha verdient het gewoon, dat haar kunst wordt gekocht!!
Dus, "geen woorden (oh's en ah's) maar daden (kopen, euro's) haha !"

Daarnaast erg leuk om te vermelden hoe blij en verrast mensen reageerden op mijn verstuurde kerst- en kunstkaarten. Ik kreeg erg veel leuke reacties, dus die ga ik vaker versturen!

Tabiet, succes met je nieuwe werken en je bedrijf.

Sifra
Sifra

De werken die Tabitha maakt verrassen me keer op keer weer. Ik wordt heel vrolijk van haar werk en in het bijzonder "Dreamcatcher". Het meisje doet me denken aan iemand die dierbaar voor me is. Het werk hangt prachtig aan m'n muur en de dromerige blik van het meisje geeft me een relaxt en onbezorgd gevoel. Ik ben super trots een echte "Sluis" aan mijn muur te hebben hangen.

Femke Kemner
Femke Kemner

Toen ik het werk van Tabitha zag, kon ik mijn ogen niet afhouden van de gezichtsuitdrukking van het meisje. Het is precies zoals kinderen kunnen kijken, zo treffend. "De vroegere dromer" bleef in mijn hoofd hangen toen ik weer oog in oog stond met haar in de Boterhal in Hoorn. Ik zag het en wist: dit werk wil ik in mijn huis hebben hangen. Ik besloot tot aankoop, waarbij Tabitha met trots en ook met pijn in haar hart haar waardevolle afstudeerwerk aan mij toevertrouwde. Ik voelde mij vereerd. Het meisje hangt nu al jaren boven de bank in mijn huiskamer en ik kijk regelmatig naar haar mooie blik. En wat ik zo bijzonder vind is dat vooral kinderen er door worden aangetrokken en vaak even staren naar het werk. Geen spoor van verveling maar ik geniet nog dagelijks van mijn aankoop.

Pilar Gallén Guerrero
Pilar Gallén Guerrero
Madrid

The first view I had about Tabitha's artistic work were the small and lovely postcards she gave to me as a gift. I started to follow her artistic career and sent each postcard to the person who I imagined has this child inside to share it with my best friends and family in Spain.

I saw her work for real at an exhibition in café Eylders. I really enjoyed the feeling of her art, with those colors, texture, expressions and with the meaning of freedom, childhood and movement. When I saw "Kiss on the wind" I felt in love immediately and decided to buy it. Normally I don't buy anything I can't keep in a bagpack because my life is constantly changing. When I started my trip back to Spain I took the painting with me. Everyone who saw the painting immediately fell in love with "her". It traveled through in Basque Country, Barcelona, Cádiz and Madrid. Now, she is went back to Amsterdam with me. I feel lucky, like if I had found a piece of my own life's puzzle on this lovely piece of art.

About Tabitha art, me and my family and friends we all are passionate followers of everything she does. She paints all this children with an unique technique which make the paints seems real and alive.

They choose "who" is going to be their owner instead of the other way around.

Guido van der Plas
Guido van der Plas

"Prinses Amalia!" is wat veel mensen roepen als ze mijn prachtige kunstwerk "Secret Garden"voor het eerst zien. Ik moet toegeven dat deze meid zeker iets statigs over zich heeft, maar dat is niet de reden waarom ik het heb gekocht.
Vanaf het eerste moment dat ik dit kunstwerk zag voelde ik mij aangetrokken tot het mysterieuze dat zij uitstraalt: ze kijkt heel zelfverzekerd, op het arrogante af. Als jonge meid ben je toch helemaal niet zo zeker? Of ben je dan juist heel zeker van je zaak omdat je de gevaren en verantwoordelijkheden van het volwassen leven nog niet kent? Of heeft zij net iets bereikt waardoor ze zo kijkt?
Amalia zal mij en vele anderen nog lang doen verwonderen over haar Mona Lisa pose.

Anne-Marie de Vries
Anne-Marie de Vries

Ik viel gelijk voor mijn prinses: "Visualise your victory". Een prachtig meisje met een blik die ik herken. Het kunstwerk is door Tabitha zelf gebracht, om te kijken of het wel past. Zodoende heb ik haar leren kennen als een krachtige vrouw die met haar hart de wereld ontmoet en haar kunst maakt.

René van der Linden
René van der Linden

Zo af en toe word je direct geraakt door kunst! Toen ik het vlinderwerkje "What if you're not the one" van Tabitha zag heb ik geen seconde getwijfeld dat ik het wilde hebben. Gelukkig was ik de eerste die het zag toen het klaar was en eveneens nog nooit door daglicht was beschenen. Steeds weer word ik aangenaam verrast door haar werk. Heerlijk om te zien hoe pure passie kunstzinnige vorm krijgt in haar werk.
Go girl! we want more!

Yolanda van Dongen
Yolanda van Dongen

Tabitha Sluis heeft als kunstenaar een prachtig werk gemaakt dat de essentie van de vreugde en ​de ​ kwetsbaarheid van een kind weergeeft. De strakke lijnvoering van Mondriaan heeft zij treffend gecombineerd met zachte materialen en de speelsheid van een kind. De ingetogenheid​ en de mooi gevangen uitdrukking op het gezicht van het meisje zorgt ervoor dat je langer naar dit portret blijft kijken. Wat gaat er in haar hoofdje om?
We zijn erg blij met het werk "Sway with the boogie woogie"

Interesse in een kunstwerk? Neem dan contact op met mij!

Studio

Okster 76

               9302 CG Roden

Copyright Tabitha Sluis